Pablo Paprika - Nederlof, Bianca, 1980- (Averbode : Averbode, 2019)
Pablo Paprika Bianca Nederlof Op een avond rijden Luz en haar papa per ongeluk een jonge alpaca aan met de wagen. Luz ontfermt zich over de alpaca en verzorgt hem tot hij weer beter is. Ze noemt hem Pablo Paprika. Ondertussen moet ze van haar dorp naar de stad verhuizen en daar heeft ze het heel moeilijk mee.
Leesniveau: AVI M5 - AVI 7