Creatief en oplossingsgericht werken : jouw toolbox voor meer uitdaging en werkplezier - Couwenberg, Stefanie, ....- (Alphen aan den Rijn : Vakmedianet, 2019)
Op het werk wil je geen grijze muis zijn, maar een kameleon die zijn/haar kleuren laat zien en flexibel kan omgaan met veranderingen. Een creatieve en oplossingsgerichte mindset en werkwijze zijn daarbij onmisbaar. De vaardigheden om dingen anders te bekijken en in oplossingen te denken in plaats van problemen is niet moeilijk. Maar je moet je wel bewust zijn van je huidige denkpatronen en het lef hebben om ze 'in de waan van de dag' te doorbreken. Stefanie Couwenberg werkte 22 jaar als communicatieadviseur en ontdekte de kracht van creatief en oplossingsgericht denken. Inmiddels helpt ze als trainer dagelijks organisaties en hun medewerkers om buiten de lijntjes te denken. Dit boek helpt ook jou om overal nieuwe kansen te gaan zien. Voor je organisatie. Je team. Jezelf. Laat je inspireren!