Raf vangt een boeg - Bergh, Inge, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
Met letters woorden vormen en met woorden zinnen bouwen. Uw kind verkent het lezen stap voor stap en overwint zijn leesvrees. Zo wordt het gretig en gulzig naar meer… Per jaar negen leesboeken, ideaal voor begrijpend lezen.
Leesreeks voor het 1e leerjaar - AVI E3 - AVI E4