De haas en de schildpad : leesbeestje - Van Genechten, Guido, 1957- (Averbode : Averbode, 2019)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Doelgroep: Kleuters