Waar is mijn bril? : leesbeestje - De Bode, Ann, 1956- (Averbode : Averbode, 2019)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Dieren