Laag en hoog, nat en droog! : leesbeestje - Vernelen, Aag, 1980- (Averbode : Averbode, 2019)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Tegenstellingen