Start to sleep : leer (weer) slapen zonder medicatie en zonder kopzorgen - Smolders, Annelies, ....- (Gent : Borgerhoff & Lamberigts, 2017)
1 Belg op 4 kampt met slaapproblemen. Dat heeft enorme gevolgen voor al die mensen, maar ook voor hun werkgevers, het verkeer enz. Veel te vaak proberen mensen die problemen te bekampen met medicatie. Psychologe Annelies Smolders begeleidt al vele jaren met veel succes mensen met slaapproblemen. Haar methode wérkt, ook zonder slaapmiddelen. De Start to Sleep-methode is een succestherapie die eruit bestaat om je slaapgedrag (inbegrepen de uren dat je niet slaapt) totaal te veranderen. Het is werkelijk een totale reset. Volg je haar schema en adviezen, dan word je in een paar maanden tijd een goede slaper. Waardoor je je beter gaat voelen, je efficiënter zal werken, je minder verstrooid zal zijn, je algemene gezondheid een boost krijgt en je blijer in het leven zal staan.
Keywords: Slaapproblemen