Nando 1 : wiskunde met pit (katholiek onderwijs) : leerwerkboek. (Brugge : Die Keure, 2019)
Bevat: 1. Inzicht in getallen - 2. Hoofdbewerkingen met gehele getallen - 3. Meetkundige objecten in het vlak - 4. Data verzamelen, voorstellen en interpreteren - 5. Consolidatie - 6. Onderlinge ligging van rechten - 7. Machten en vierkantswortels van gehele getallen - 8. Ruimtefiguren: aanzichten en ontwikkeling - 9. Deelbaarheid - 10. COnsolidatie - 11. Methodes om vraagstukken op te lossen - 12. Rationale getallen - 13. Vlakke figuren - 14. Hoofdbewerkingen met rationale getallen - 15. Consolidatie - 16. Machten en vierkantswortels van rationale getallen - 17. Eigenschappen van vlakke figuren onderzoeken - 18. Methodes om vraagstukken op te lossen - 19. Oppervlakte en volume van ruimtefiguren - 20. Consolidatie
Nando is de nieuwe methode wiskunde voor het secundair onderwijs van uitgeverij die Keure. Een wiskundemethode voor de 1e graad A-stroom en voor de 2e en 3e graad ASO, TSO en KSO. Er zijn aparte uitgaven voor het Katholiek Onderwijs Vlaanderen en het GO! Nando biedt vernieuwend en motiverend wiskundeonderwijs aan met een sterke focus op differentiatie. Nando staat voor wiskundeonderwijs met pit.
De oplossingen vind je in Nando Correctiesleutel
Keywords: Getallenleer; Meetkunde -- Secundair onderwijs; Wiskunde -- Secundair onderwijs