Krachtige SEO - Vermeire, Frederik, ....- (Brugge : Die Keure, 2019)
Praktische gids voor groei SEO is not dead. Dat is de mythe die auteur en SEO-geek Frederik Vermeire uit de wereld wil helpen. Want: kleine aanpassingen aan websites maken een groot verschil in de manier waarop een website in een zoekmachine verschijnt, je kan met SEO voor bepaalde zoekwoorden jouw concurrenten uit de strijd slaan in zoekmachines, SEO is een zegen voor de consument: de zoekresultaten blijven natuurlijk. Kortom: SEO is krachtig. Je kan er zelfs duizenden bezoekers mee naar je website leiden. Maar krachtige SEO, hoe doe je het (goed)? En niet onbelangrijk: hoe maak je SEO meetbaar? Dat is wat je in dit boek zal ontdekken. "SEO staat bij Frederik vooral voor 'See Endless Opportunities' en door dit boek leert hij je vooral kijken naar hoe je er echt mee aan de slag kan." - Techblogger dailybits.be. "Ik ken Frederik als een gedreven docent met ontzettend veel kennis. Door zijn praktijkervaring maakt hij voortdurend de vertaalslag tussen theorie en praktijk." - Kelly Decroock, studiegebiedcoördinator VIVES/Brugge Business School
Zoekmachinemarketing
Keywords: digitale marketing