De kraaienkring - Dekker, Alice, ....-; Dombrecht, Bert, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
(3395) 5. De kraaienkring - Alice Dekker (avontuur) Noud en Arne gaan vogelspotten, maar worden ondertussen zelf in de gaten gehouden door Krauw, een kleine kraai. Zowel de broers als de kraaien schieten in actie als blijkt dat iemand de vogels wil vergiftigen.
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad