De goochelhoed - Van Reeth, Gitta, ....- (Averbode : Averbode, 2019)
5. De goochelhoed Gitta Van Reeth De opa van Kaat is goochelaar bij het circus. Haar oma werkt er mee achter de schermen. Tijdens de vakantie gaat Kaat dus maar al te graag bij hen logeren, want in het circus is het altijd fijn! Maar dan blijkt de bijzondere goochelhoed van opa verdwenen. Zonder zijn hoed kan hij de avondvoorstelling niet doen. Kaat gaat samen met Theo, de zoon van de clown, op onderzoek uit. Kunnen zij ontdekken wie de goochelhoed heeft gestolen?
Leesniveau: AVI M6 - AVI 7