Grok : kaartspel dat woorden geeft aan gevoelens en behoeften gebaseerd op geweldloos communiceren. - Morrison, Jean, ....-; King, Christine, ....- ([s.l.] : Earthgames, 2018)
GROK bestaat uit 56 GEVOELkaarten en 56 BEHOEFTEkaarten waarmee 18 verschillende spellen zijn te spelen. De spellen variëren in moeilijkheid. Sommige spellen kunnen daarmee ook door kinderen vanaf 8 jaar en door jongeren gespeeld worden. GROK maakt de vele nuances in behoeften en gevoelens zichtbaar in kunstzinnige, tijdloze kaarten gemaakt door illustratrice en vormgeefster Margreet de Bruin. - Het GROK spel is gebaseerd op het Geweldloos Communiceren. GROK draagt bij aan het bewust worden van wat er in jezelf en je medespelers leeft aan gevoelens en behoeften. Wie GROK speelt, werkt met plezier aan het vergroten van begrip, openheid en verbondenheid in communicatie. Het spel is onderverdeeld in GEVOELSspellen, BEHOEFTEspellen, GEVOEL-en BEHOEFTEspellen en varieren in moeilijkheid. Dit staat duidelijk aangeven. De spellen kunnen 1 op 1, in groepsverband of individueel worden gespeeld. Het spel bevat: - 56 GEVOELSkaarten - 56 BEHOEFTEkaarten - 5 HULPkaarten - 6 GIRAF/JAKHALSkaarten - Handleiding met 18 verschillende spelsuggesties - Stevige hersluitbare doos Goed inzetbaar in coaching, training, mediation, supervisie, intervisie, thuis, op school en in begeleiding.