Cirkelen in de klas : een doos vol vragen. (Heule : Ligand, 2018)
Een doos vol vragen biedt je de mogelijkheid om in de klas cirkelgesprekken te voeren. Deze kaarten helpen je om verbinding te creëren tussen de leerlingen en leerkrachten, de relaties te onderhouden door te spreken over wat er leeft in de groep en te herstellen wanneer er een conflict is. Bruikbaar van 5de leerjaar en secundair. ​
Keywords: Conflicthantering ; onderwijs