Circulaire economie als lifestyle : praktisch van praatplan naar doenscenario - Luiting, Bas, ....- ([Oirschot] : Next Circle, 2018)
Een inspirerende, laagdrempelige doch kritische kijk van een bevlogen mkb'er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling. Een inspirerende doch kritische kijk van een bevlogen mkb'er op een wereld waar grondstoffen onnodig verloren gaan door welvaart en onbekendheid met verspilling. Deze uitgave beschrijft de praktische kant van een circulaire economie en is daarmee ook geschikt voor bedrijven, organisaties, onderwijs- en overheidsinstellingen.