De blauwe revolutie : verduurzaam je organisatie in 4 stappen - Cox, Siemen, ....- (Rotterdam : Trichis, 2018)
De doelstellingen van Parijs, Sustainable Development Goals, MVO en prestatieladders. De ondernemer ziet door de bomen het bos niet meer. Wat moet je doen om je bedrijf te veranderen aan de noodzaak duurzaamheid en circulariteit een plek te geven in jouw organisatie? Hoe word je een organisatie die een bijdrage levert aan een duurzamere samenleving? Hoe communiceer je effectief je duurzame ambities? Hoe wordt je koploper op het gebied van duurzaamheid? In De Blauwe Revolutie laat Siemen Cox zien dat elke ondernemer in vier simpele stappen zijn organisatie aantoonbaar kan verduurzamen. Daarnaast deelt hij de belangrijkste lessen die hij heeft geleerd bij het opzetten van drie duurzame bedrijven. Deze lessen zijn makkelijk te vertalen naar een praktische aanpak voor een duurzame koers.
Keywords: Duurzaam ondernemen