Grafisch ontwerpen : het nieuwe handboek voor visuele communicatie - Dabner, David, ....- (Kerkdriel : Librero, 2006)
Dit boek is een onmisbare handleiding voor iedereen die aspiraties als grafisch ontwerper heeft of zijn vaardigheden op het gebied van visuele communicatie verder wil verbeteren. Deze zorgvuldige opgezette, interactieve cursus bevat gerichte opdrachten en oefeningen, waarmee u uw vaardigheden als ontwerper kunt ontwikkelen. Aan bod komen het gebruik van de computer en de software die veel in de grafische industrie wordt toegepast. Ook de verschillende aspecten van het grafisch ontwerpen zelf komen aan de orde, zoals het ontwerpen van logo's en de vormgeving van advertenties. Of u nu wilt werken met gedrukte of digitale media, met tijdschriften, kranten, boeken, websites, verpakkingen of reclame, in dit boek vindt u beslist de informatie die u nodig zult hebben.
Keywords: grafisch ontwerpen; visuele communicatie