Oefen, oefen, oefen : geweldloze communicatie : oefenboek : basis - Göthlin, Marianne, ....- ([s.l.] : BlaBla, 2014)
Oefenboek Dit boekje is een gids om de basiselementen van GC te gebruiken. Het is bedoeld om het oefenen en delen van GC op een gemakkelijke en heldere manier te ondersteunen, met tekst en beelden. De principes kunnen in alle soorten contexten toegepast worden, zoals bv. thuis, op het werk, in organisaties of in openbare plaatsen. Technische specificaties A4-boekje met zowel toelichting als oefeningen. Voorbeelden om het oefenboek te gebruiken Eén voor elke deelnemer in een GC training om een GC in te oefenen Als je individueel met GC aan de slag wil gaan. In je GC boekenkast Je bent ook welkom om zelf ideeën uit te werken om het oefenboek te gebruiken.
Ontwikkeld door Marianne Göthlin ism Visfera. In België en Nederland uitsluitend verdeeld via Blabla bvba.