Circulariteit, op weg naar 2050? - Luscuere, Peter, ....- (Delft : TU Delft Open, 2018)
Dit boek is geschreven naar aanleiding van de ministeriële publicatie "Rijksbreed programma Circulaire Economie' uit september 2016, waarin de ambitieuze doelstelling wordt uitgesproken dat Nederland zich voor 2050 moet ontwikkelen naar een volledig circulaire economie.
Keywords: Circulaire economie