Onderzoekend vermogen ontwikkelen bij studenten : een methodiek voor hbo-docenten - Losse, Miriam, ....- (Amsterdam : Boom, 2018)
Onderzoek doen is cruciaal in het hoger beroepsonderwijs. Er zijn legio boeken voor studenten om te leren hoe ze onderzoek moeten doen. Deze publicatie icht zich op docenten als doelgroep. Centraal staat de vraag hoe de docent studenten het best kan leren onderzoeken en hen kan motiveren en inspireren. Met eenmalige toegangscode tot een website met tools en checklists, voorbeelden, achtergrondinformatie en verwijzingen naar interessante literatuur en websites. Kan een waardevolle hulp zijn voor beginnende docenten onderzoek in het hbo.
Didactische handleiding voor docenten onderzoek in het hbo. - Onderzoeksvaardigheden ; hoger onderwijs - Studiebegeleiding