Zorg-Esperanto : de kracht van eenvoud - Deltour, Bart, ....- (Oud Turnhout : Gompel&Svacina bvba, 2018)
Zorg -Esperanto is breed toepasbaar. De methodiek werd over een periode van vier jaar ontwikkeld vanuit de praktijkervaring van zorgverleners die verschillende doelgroepen ondersteunen. Zorg -Esperanto biedt voor elke zorgsituatie aanknopingspunten: de zorg voor oudere zorgvragers, personen met dementie, personen met een beperking, gezinnen in een moeilijke opvoedingssituatie, chronisch zieken, personen met een psychische kwetsbaarheid, kersverse ouders, gezinnen in kansarmoede... Zorg -Esperanto werd ontwikkeld door Familiezorg West-Vlaanderen vzw, al zeventig jaar werkzaam als universele en integrale thuiszorgdienst.
Gezondheidszorg ; VlaanderenThuiszorg ; Vlaanderen