Filo Zoo : filosoferen over natuur en techniek : 35 grote vragen over natuur en techniek. ([Brussel] : ExploRatio / Odisee, 2020)
Filozoo prikkelt kinderen en jongeren om te filosoferen over natuur, wetenschap en techniek. Met twijfelschapen, exploraffen, kenniskonijnen, filokikkers en argumenteerberen worden kinderen aan het denken en experimenteren gezet. Samen met onze Filozoo- dieren filosoferen we met leerlingen over vragen zoals 'Zijn dinosaurussen uitgevonden of ontdekt?' of 'Is stilte ook geluid?'. De vragen laten leerlingen reflecteren over de leerinhouden die in wereldoriëntatie aan bod komen.