#Inclusie#Onderwijs : het perspectief van kinderen/jongeren en hun ouders : gelijke rechten voor iedere persoon met een handicap. (Brussel : Grip vzw, 2020)
Iedereen heeft recht op inclusief onderwijs maar dat recht is niet voor iedereen gegarandeerd.