Noorwegen - Evensberget, Snorre, ....- (Houten : Unieboek/Het Spectrum, 2015)
Er zijn maar weinig landen die zoveel mogelijkheden voor buitenactiviteiten bieden als Noorwegen, met talloze fjorden, gletsjers, bergen en steppen. Voor iedereen is hier wel iets: van skiën en zwemmen tot openluchtmusea en walvisexcursies in de fjorden, en niet te vergeten: het betoverende noorderlicht dat je niet mág missen. De hoofdstad Oslo heeft veel interessante musea, prachtige parken en geweldige winkels. Kortom, elke vakantieganger komt in Noorwegen aan zijn trekken.
Keywords: Reisgisen ; Noorwegen