Waarde creëren met big data analytics : voor slimmere marketingbeslissingen - Verhoef, Peter, 1972-; Kooge, Edwin, ....-; Walk, Natasha, ....- (Groningen : Noordhoff, 2018)
Eén van de grootste hedendaagse uitdagingen voor het bedrijfsleven is de explosieve groei in data: Big Data. De maatschappij, het zakenleven, en marketing raken steeds verder gedigitaliseerd. Al die gebruikers van smartphones, tablets en computers zorgen voor digitale sporen en dus potentieel waardevolle informatie. De eerste editie van Waarde creëren met big data analytics biedt een duidelijk stappenplan om deze data te kunnen analyseren. Het Big-datawaardecreatiemodel laat zien hoe waardecreatie van deze grote hoeveelheid aan willekeurige informatie plaatsvindt.
Keywords: Big data