Budgettering en budgetcontrole - Kimpe, Mieke, ....-; Versleegers, Thea, ....- (Wommelgem : Van In, 2018)
Budgettering en budgetcontrole n.e. is een boek van Mieke Kimpe & Thea Versleegers. Deze editie wordt tweedehands aangeboden door 1 boekverkoper(s) uit Leopoldsburg. Voor meer info, bekijk de beschrijving van de beschikbare exemplaren verder op deze pagina.