Amazon : de retailer die alles op zijn kop zet - Berg, Natalie, ....-; Knights, Miya, ....-; Snoeck, Jorg, ....- (Kalmthout : Pelckmans Pro, 2019)
De retailindustrie staat vandaag voor ongeziene uitdagingen. In alle markten en sectoren gaan traditionele spelers, al dan niet gedwongen, op zoek naar nieuwe businessmodellen en strategieën om te overleven. Webwinkels, en dan vooral koploper Amazon, liggen aan de basis van deze grove disruptie en de bijbehorende uitdagingen en kansen.
Amazon : how the world's most relentless retailer will continue to revolutionize commerce
Keywords: Retail ; e-commerce.