Gezonken drijfdingen en glimmende schijfjes - Haen, Anaïd, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
(3396) 6. Gezonken drijfdingen en glimmende schijfjes - Anaïd Haen en Django Mathijsen (avontuur) Como en Darya zijn zeemeerkinderen. Wanneer ze een gezonken schip bezoeken, krijgen ze niet alleen te maken met gevaarlijke haaien, maar ook met duikers die een schat willen opvissen. Met tekeningen van Eric Bouwens
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad