De bijzondere koekjes van Izia - De La Torre, Valérie, ....- (Averbode : Averbode, 2020)
6. De bijzondere koekjes van Izia Valérie de la Torre – illustraties Jean-Christophe Raufflet Tijdens een verblijf in het ziekenhuis krijgt Izia een zakje macarons cadeau. Ze wil er zo lang mogelijk van genieten. Daarom proeft ze er slechts eentje per dag. En daar wordt ze voor beloond! Want elke macaron bezorgt haar een geheimzinnige ervaring op het Smaakeiland … Een onvergetelijke reis voor fijnproevers!
Leesniveau: AVI M6 - AVI 7