Inleiding tot het recht : editie 2019 - Van Hoecke, Mark, 1949-; Bouckaert, Baudewijn, 1947- (Leuven : Uitgeverij Acco, 2019)
Het boek bestaat uit vijf delen en gaat in op recht in het algemeen, staatsstructuur, internationaal recht, justitie en burgerlijk recht. Alle relevante informatie is samengebracht: van de theoretische, historische en ideologische achtergronden van het recht tot de zeer praktische informatie over rechtsregels en rechtspraktijk. Inleiding tot het recht is bijzonder geschikt voor professionele bachelorstudenten en professionele gebruikers, maar het kan ook in academische bacheloropleidingen ingezet worden als heldere introductie.