Personal & professional development : PBA bedrijfsmanagement : select & learn - Duthieuw, Hannelore, ....- (Leuven : Acco, 2019)
Samengesteld uit: 'De complete communicatiewijzer' en 'Tekstvaardig'
Samengesteld door de lectoren betrokken bij Personal & Professional Development, Howest Hogeschool West-Vlaanderen