Spaans voor dummies - Wald, Susana, ....- (Amersfoort : BBNC Uitgevers, 2019)
Laagdrempelige beginnersmethode Spaans. De belangrijkste gebruikssituaties zoals telefoneren, winkelen en uitgaan komen aan bod. Hierna wordt aandacht besteed aan reizen en verblijven gevolgd door “het deel van de tientallen” met o.a. suggesties om Spaans te leren, zegswijzen en karakteristieke feestdagen. In de bijlagen vinden we bijv. werkwoordschema's, antwoorden en een tweetalige woordenlijst. Net als in andere “voor dummies” boeken treffen we naast een speelse opzet, toegankelijk taalgebruik, afgewogen informatie en overzichtelijke lay-out. Deze heruitgave is geactualiseerd: met bijv. 'buzon de voz' (voicemail) en 'Mira que celular mas chevere' (Kijk eens wat een cool mobieltje). De lay-out is overzichtelijker en oefenmateriaal is toegevoegd. Een aanwinst is de tweekleurendruk waarbij te leren woorden en zinnen in rood gezet zijn. Ze vallen weg met het los bijgevoegde doorzichtige rode plastic vel en zijn zo makkelijker te leren. De opbouw volgt de Berlitz methode. Drs. Michael A. Vissers M.Ed.
Met dit boek leer je op eenvoudige wijze Spaans spreken.Of je nu student of toerist bent of gewoon de beginselen van het Spaans wilt oppikken; dit boek heeft voor elk wat wils. En niet alleen de taal komt aan bod, ook de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur is niet vergeten. Je leest over de belangrijkste feestdagen, je krijgt informatie over films en het theater en leert hoe je moet afdingen op de plaatselijke markt. Ga snel aan de slag met deze geheel herziene editie van Spaans voor Dummies. Buena suerte!