De val van Oranje en hoe we weer kunnen herrijzen - Zwart, Pieter, ....- (Amsterdam : Das Mag Uitgevers, 2018)
Zet de tv maar uit en lees waarom Oranje deze zomer weer afwezig is op een groot eindtoernooi. Want dat is geen toeval, beweert Pieter Zwart. In zijn veelgelezen analyses ontleedt hij hoe Oranje zo heeft kunnen falen.
Keywords: Voetbal ; Nederland