Marketingfacts jaarboek 2018-2019 - Mirck, Jeroen, ....- (Woerden : Marketingfacts, 2018)
Alweer de dertiende uitgave in een lange traditie. Als vakblog is Marketingfacts.nl een dagelijkse informatiebron voor marketeers, digitale professionals en studenten. Dit handboek verkent alle actuele onderwerpen in online marketing. Marketingfacts Jaarboek besteedt dit jaar speciale aandacht aan privacywet AVG, blockchain en strategische inzet van analytics. Met dit boek ben je in één keer bij als het gaat om relevante statistieken, trends en best practices.
Keywords: Marketing