Basisvaardigheden toegepaste statistiek HO - Reus, Gert-Jan, ....-; Buuren, Hans, ....- (Groningen : Noordhoff, 2014)
Wil jij je statistiekkennis en -vaardigheden snel op het gewenste niveau brengen? Kies dan voor Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek! Een bondige opfris- en bijspijkercursus statistiek waarmee jij je kennis en vaardigheden in korte tijd op pijl brengt. De herziene editie geeft je van bepaalde moeilijke onderwerpen nu een nog betere uitleg. Ook biedt deze editie meer opgaven op verschillende niveaus en opgaven die toegespitst zijn op de beroepspraktijk.
Keywords: Wiskunde ; statistiek