Travel to tomorrow : En route to a flourishing destination, innovators are designing the future - Visit Flanders (Brussel : Visit Flanders, 2018)
De beleving van reizen verandert reizigers, plaatsen die ze bezoeken, mensen en lokale gemeenschappen die deze plekken ‘maken' en bewonen. Toerisme is dus meer dan economie. Dat ‘meer' willen we onderzoeken, vormgeven en stimuleren zodat alle betrokkenen binnen het toeristisch systeem hier maximaal voordeel uit halen. Alle activiteiten die in het kader van dit traject plaatsvinden brengen we samen onder de koepel ‘Reizen naar Morgen'.
Keywords: Toerisme : Vlaanderen