Lotta ruikt de lente - Put, Diane, ....- (Hasselt : Clavis, 2017)
De winter is voorbij en buiten ruikt het al heerlijk naar de lente. Dat maakt Lotta en de kuikens vrolijk. Maar niet iedereen is blij. Hun vriend de vogelverschrikker voelt zich alleen omdat de vogeltjes bang voor hem zijn en uit zijn buurt blijven. Voor lentekipjes vanaf 4 jaar.