Karel in de lente - Slegers, Liesbet, 1975- (Hasselt : Clavis, 2019)
Ik ben Karel. Vandaag wordt het een hele mooie dag. Het is lekker weer en buiten is er van alles te doen. Ga je mee?
Keywords: Lente