Luuk en Lotje : het is lente! - Wielockx, Ruth, ....- (Hasselt : Clavis, 2019)
Het is lente! De tweeling Luuk en Lotje gaat in de tuin spelen. De bomen hebben nieuwe blaadjes gekregen en de vogels maken een nest. Maar hé, wat piept er daar in de struiken? Een pluizig geel kuikentje! Wie zou de mama zijn? Zoek je mee?
Keywords: Seizoenen-Weer