Ik ben Bas : handleiding voor leerkrachten en ouders - Stam, Dagmar, ....- (Heerenveen : Uitgeverij Jongbloed, 2017)
Zoekboek ; Prentenboek ; Vanaf 3-5 jaar
OVG-werkgroep ; Belevenissen van kleuter Bas. Prentenboek met zachtgekleurde illustraties en een taalactiveringsprogramma voor kleuters van 4 tot 6 jaar. - met dank aan de gulle schenkster Siska Menu!