Cleo - De Bruyn, Sassafras, ....- (Hasselt : Clavis, 2015)
Cleo is verdrietig. Daarom gaat ze op zoek naar een andere, bijzondere plek. Alleen haar kat mag mee. Maar dat is buiten een jongen gerekend...
Boektoppers 2019-2020: oudste kleuters
Keywords: Vriendschap