Rikki aan zee - Van Genechten, Guido, 1957- (Hasselt : Clavis, 2018)
Rikki gaat op vakantie naar zee, samen met papa, mama en kilo's kampeerspullen. Op het strand leert hij Abril kennen. Samen hebben ze veel plezier!
Boektoppers 2019-2020: oudste kleuters
Keywords: Vakantie