Heb geluk - Misschaert, Inge, 1974- (Wommelgem : Van In, 2019)
Themaboek : rouwen. Met prenten van Riske Lemmens. Jinke en Jutta waren altijd twee handen op één buik. Maar nu Jinke praat niet meer. Haar mama is ten einde raad en brengt haar naar moe.
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 4