Mijn opa en ik en het varken Oma - Hof, Marjolijn, 1956- (Wommelgem : Van In, 2019)
Mijn opa en ik en het varken Oma Marjolijn Hof & Judith ten Bosch Logeren bij opa is altijd bijzonder. Soms begint hij met pannenkoeken bakken en kan dan niet meer stoppen. Een varken brengt raad!
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 4