Elvis de draak en de zeven zombies - Boonen, Stefan, 1966- (Wommelgem : Van In, 2019)
Elvis de Draak en de zeven zombies Stefan Boonen & Bart Schoofs Elvis de Draak komt terecht in Walkandol, een raar bergdorpje. Het oude kerkhof heeft een slechte reputatie. Al snel moet Elvis op de vlucht!
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 4