Kom opladen in Limburg vakantiegids 2020 - Toerisme Limburg (Hasselt : Toerisme Limburg, 2020)
In de nieuwe editie van de Limburgse vakantiegids neemt reisjournalist Jonathan Ramael de lezers mee achterop zijn fiets door Limburg. Igor Philtjens, gedeputeerde en voorzitter van Toerisme Limburg is alvast enthousiast: “We zijn samen met meer dan tweehonderd partners uit de toeristische sector in het zadel gesprongen voor de zesde editie van deze gids. Dit jaar meer dan ooit per fiets!”
Keywords: Toerisme ; Limburg