Per ongeluk - Slosse, Nathalie, ....-; Rocío Del Moral, ....- (Kalmthout : Van Halewyck, 2017)
Egeltje Snuiter laat een ei van moeder eend vallen. Het kuikentje dat eruit komt is blind. Snuiter voelt zich enorm schuldig. Prentenboek met sfeervolle aquarelillustraties en verwerkingstips. Om te praten over veroorzakers en slachtoffers van ongelukken. Vanaf ca. 4 jaar.
Bevat een bijlage met doe-ideetjes om kinderen te helpen om veerkracht te ontwikkelen
Keywords: Verdrietig zijn