Opa Jan gaat op vakantie - Van Dokkum, Marius, ....- ([s.l.] : Art Revisited V.O.F., 2013)
Kreeg een paar jaar geleden de tip over "Opa Jan wint een prijs". Cadeau gegeven aan onze kleinzoon. En maar voorlezen, 't liefst elke avond voor het slapen gaan. Nu met kerst "Opa Jan gaat op vakantie" gegeven. Ik kon haast niet wachten tot hij het zou uitpakken. Zo'n blij gezicht, daar doe je het voor. Hij had bijna niet het geduld tot er voorgelezen kon worden. En volgens onze dochter weer een doorslaand succes. Zelf hebben we hier thuis "Opa Jan maakt het huis schoon". Dit vooral omdat mijn man Joop heet net als de schoonmaakrobot en ik Mariëtte, dat toch erg veel lijkt op Marietje, de zus van opa Jan. Zij maakt uiteindelijk het huis echt schoon. Marius van Dokkum tekent platen waarop veel te ontdekken is met een leuke tekst erbij. Kortom: een grote aanrader.
Keywords: Vakantie