Frenkie en de kapitein - Swiers, Robert Jan, ....-; van Straaten, Harmen, 1958- (Wommelgem : Van In, 2019)
Frenkie en de kapitein Robbert Jan Swiers & Harmen van Straaten Op een dag daagt een pestkop Frenkie uit om naast een zwerver te gaan zitten. Frenkie is niet bang en ontdekt dat de oude man een zeeman is …
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 3