Dom Konijn - Van de Vendel, Edward, 1964- (Wommelgem : Van In, 2019)
Dom Konijn Edward van de Vendel & Gerda Dendooven > THEMABOEK Dom Konijn wil weten hoe het is als je dood bent. Hij vraagt het de dieren die hij tegenkomt, maar ieder geeft een ander antwoord.
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 3