Kid en de schim en 6 andere verhalen over Kid Kat - Bpuwens, Eric, ....- (Wommelgem : Van In, 2019)
Kid en de schim en 6 andere verhalen over KitKat Dirk Neyens & Eric Bouwens > GROEIBOEK Kid is geen gewone kat, hij is geheim agent. Samen met zijn partner Big vangt hij boeven.Dat zorgt voor spanning en avontuur!
Boektoppers 2019-2020: leerjaar 3